one for start!

I cant sleep

B hilang. B tak msg for 1day. B bz syg. Sorry. :(

Rendu bau dia

b! esok dtg jumpa wangi2 ye?

ok syg, esok b dtg wangi2. :)

__________________________________________________

tadi xnak pon balik dengan b

pastu b duduk sebelah syg tak tengok pon muka b sgt. tau la b xhensem.

no la, org segan nt kwn2 cakap apa pulak.

biar la org, penat je b datang sorang. syg tak nak pon balik dengan b.

ok sorry, salah org. b xoffer pon. b duduk sebelah tp b sibuk sgt ketawa dgn diaorg. jadi org senyap jela. balik jela dgn mereka.

tapi masa b buat lawak, syg ketawa pastu cubit2 b. sakit tau. geram je b dgn syg. rasa nak cium2. hahahha

gatal! sorry la, dah geram b buat lawak pastu kene kan org. ok la lepas ne xcubit b dah. sorry

biarlah! gatal dgn syg je. :) laa bkn b marah pon syg cubit b cuma sakit je. syg cubit pedih.

ok la sorry, lepas ne org senyap je. orang lain buat b xbising pon. :(

alaaa merajuk pulak. :(

tak la, org ok je.

tapi b wangi kan tadi? syg raba2 peha b kan td.

eh yeke? hahahaha

yeee. syg buat2 xmgaku kan. b renduu syg.

i miss you too b. :)

**tapi b suami orang, :(

#projectIamAmuslim

#projectIamAmuslim

Rooney - Blueside

lagu fev masa sekolah! :)

Selamat pagi. Hujan lebat, sejuk mencucuk ke tulang. Malam tadi tido awal pulak. Bangun pagi dikejut dengan panggilan dari kekasih. Selamat Hari Jadi Jadian yang ke 30 pa! Semoga hidup mu bahagia. Dapat yang apa dicita kan. Berubah utk menjadi lebih baik utk kita dan masa hadapan. Jaga Mak dengan akak dan keluarga. Tuhan makbul kan doa pa selalu. Aminn. * maaf ma lambat wish. 😍 
Gambar ne dah lama sangat. Kurus je masa ne kan pa? Hahahaha

Selamat pagi. Hujan lebat, sejuk mencucuk ke tulang. Malam tadi tido awal pulak. Bangun pagi dikejut dengan panggilan dari kekasih. Selamat Hari Jadi Jadian yang ke 30 pa! Semoga hidup mu bahagia. Dapat yang apa dicita kan. Berubah utk menjadi lebih baik utk kita dan masa hadapan. Jaga Mak dengan akak dan keluarga. Tuhan makbul kan doa pa selalu. Aminn. * maaf ma lambat wish. 😍
Gambar ne dah lama sangat. Kurus je masa ne kan pa? Hahahaha

Ucapan Rangers 2006 - YouTube

Masa raya 2006. Masa aku umur 20tahun. Masa band hujan baru nak buat. Masa Noh tak kawen dgn Ms Nina lagi. Masa geng2 ranger semua muda lagi. Masa aku suka , Mula kan ayat dgn huruf “c” dan Kene bahan kaw2 dek geng ranger senior. Masa zaman ikot ke hulur ke hilir mana band hujan nyayi. Masa zaman event Rantai mula btapak. Rekod masa lepas buke puasa , makan Kat kg.Baru. Kedai western yang Ada bot tu. riuh kedai tu masa bebudak ne datang berbuke. Ramai nak mampos.
p/s: renduuuu.

Dasparkhotel

Bottrop, Germany

Sleeping in the gutter takes on a whole new meaning at the Dasparkhotel. Constructed from repurposed concrete drain pipes, each individual tomb room offers a bed, storage, and power, while bathrooms and showers are shared among guests and are located nearby. A small window in the ceiling allows light in, a door code that’s provided lets you in, and when you’re done, you only pay what you want. Maybe the “gutter” isn’t so bad after all.

rare kan?

langkawi pon ada macam ne kan?

macam nak g je. ke aku buat bilik aku macam ne, buh belakang umah.hahaaha

incik!

mana nak cari design gini?

ikea kan?kan?

(Source: iamfau)