one for start!

#projectIamAmuslim

#projectIamAmuslim

Rooney - Blueside

lagu fev masa sekolah! :)

Selamat pagi. Hujan lebat, sejuk mencucuk ke tulang. Malam tadi tido awal pulak. Bangun pagi dikejut dengan panggilan dari kekasih. Selamat Hari Jadi Jadian yang ke 30 pa! Semoga hidup mu bahagia. Dapat yang apa dicita kan. Berubah utk menjadi lebih baik utk kita dan masa hadapan. Jaga Mak dengan akak dan keluarga. Tuhan makbul kan doa pa selalu. Aminn. * maaf ma lambat wish. 😍 
Gambar ne dah lama sangat. Kurus je masa ne kan pa? Hahahaha

Selamat pagi. Hujan lebat, sejuk mencucuk ke tulang. Malam tadi tido awal pulak. Bangun pagi dikejut dengan panggilan dari kekasih. Selamat Hari Jadi Jadian yang ke 30 pa! Semoga hidup mu bahagia. Dapat yang apa dicita kan. Berubah utk menjadi lebih baik utk kita dan masa hadapan. Jaga Mak dengan akak dan keluarga. Tuhan makbul kan doa pa selalu. Aminn. * maaf ma lambat wish. 😍
Gambar ne dah lama sangat. Kurus je masa ne kan pa? Hahahaha

Ucapan Rangers 2006 - YouTube

Masa raya 2006. Masa aku umur 20tahun. Masa band hujan baru nak buat. Masa Noh tak kawen dgn Ms Nina lagi. Masa geng2 ranger semua muda lagi. Masa aku suka , Mula kan ayat dgn huruf “c” dan Kene bahan kaw2 dek geng ranger senior. Masa zaman ikot ke hulur ke hilir mana band hujan nyayi. Masa zaman event Rantai mula btapak. Rekod masa lepas buke puasa , makan Kat kg.Baru. Kedai western yang Ada bot tu. riuh kedai tu masa bebudak ne datang berbuke. Ramai nak mampos.
p/s: renduuuu.

Dasparkhotel

Bottrop, Germany

Sleeping in the gutter takes on a whole new meaning at the Dasparkhotel. Constructed from repurposed concrete drain pipes, each individual tomb room offers a bed, storage, and power, while bathrooms and showers are shared among guests and are located nearby. A small window in the ceiling allows light in, a door code that’s provided lets you in, and when you’re done, you only pay what you want. Maybe the “gutter” isn’t so bad after all.

rare kan?

langkawi pon ada macam ne kan?

macam nak g je. ke aku buat bilik aku macam ne, buh belakang umah.hahaaha

incik!

mana nak cari design gini?

ikea kan?kan?

(Source: iamfau)

aku orang ye messy.
bilik aku akan kemas cuma hujung mggu.
tapi aku sapu harihari.aku tak boleh habukhabuk ne.
semput.
kaki pon xsedap.
nak solat pon geli.
tapi aku penah je jumpa satu manusia. duk satu bilik dgn aku.
nak solat just tolaktolak pakai tangan rambutrambut gugur tu pastu bentang sejadah terus solat.
**muntah
btw, aku penah bilik sorang dulu time sekolah rendah.
pastu masuk sekolah menengah adik aku besar sikit suh bilik bdua.
sebab rumah KL mahal + ruang tamu kecik.
bapak aku pecah bilik aku dan besarkan 1bilik yang boleh sumbat aku 4beradik yang semua ye pompuan.
bosan kan?
tapi kadang2 best sebab bila semua balik cerita sampai subuh 4beradik gosip macam g camping.

tapi citacita.kalau ada bilik sendiri.
aku nak bilik macam ne.kecik tapi aku
bebas deco sendiri.
bebas campak baju.
bebas aku nak kemas katil ke tak.
bebas sebab bilik aku kan? hehe.
yang penting. aku nak buat sit atas yang boleh relaxrelax sambil buku tanpa gangguan.
Malaysia kan panas.buh la aircond.cantek!hahahaa

aku orang ye messy.

bilik aku akan kemas cuma hujung mggu.

tapi aku sapu harihari.aku tak boleh habukhabuk ne.

semput.

kaki pon xsedap.

nak solat pon geli.

tapi aku penah je jumpa satu manusia. duk satu bilik dgn aku.

nak solat just tolaktolak pakai tangan rambutrambut gugur tu pastu bentang sejadah terus solat.

**muntah

btw, aku penah bilik sorang dulu time sekolah rendah.

pastu masuk sekolah menengah adik aku besar sikit suh bilik bdua.

sebab rumah KL mahal + ruang tamu kecik.

bapak aku pecah bilik aku dan besarkan 1bilik yang boleh sumbat aku 4beradik yang semua ye pompuan.

bosan kan?

tapi kadang2 best sebab bila semua balik cerita sampai subuh 4beradik gosip macam g camping.

tapi citacita.kalau ada bilik sendiri.

aku nak bilik macam ne.kecik tapi aku

bebas deco sendiri.

bebas campak baju.

bebas aku nak kemas katil ke tak.

bebas sebab bilik aku kan? hehe.

yang penting. aku nak buat sit atas yang boleh relaxrelax sambil buku tanpa gangguan.

Malaysia kan panas.buh la aircond.cantek!hahahaa

(Source: death-over-designers)